The Church Logo with Mary and Jesus, the priest of the church can also be seen in the background


Blank

ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ

ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΑΣ
Στέφος
1)
1)

Μπορεί να πιστεύετε ότι οι κακοί που κυριεύουν αυτόν τον πλανήτη έχουν όλη τη δύναμη, μπορεί να κοιτάτε τριγύρω στον κόσμο και να νομίζετε ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα! Αλλά σκεφτείτε το λίγο ακόμα. Οι κακοί πρέπει να έχουν την άδειά μας, είναι δέσμιοι του να τους επιτρέπετε εσείς να κάνουν αυτό που θέλουν. Μπορεί να νομίζετε ότι είμαι χαζός, 'δεν έχουμε καθόλου δύναμη'. Αλήθεια είστε τόσο σίγουροι;

Ο Θεός σε όλη τη Αγία Γραφή έχει δώσει στην ανθρωπότητα την επιλογή, από την πρώτη στιγμή στη Γένεση στον Κήπο της Εδέμ. Η επιλογή ήταν να ακούσουμε στον Θεό και να ζήσουμε σε τέλεια αρμονία ή να κλείσουμε τα αυτιά μας και να φάμε από το δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού και να έχουμε τις ίδιες γνώσεις με τον Πατέρα μας στον παράδεισο. Σίγουρα όλο σχετίζεται να την ενηλικίωσή μας, είμαστε όλοι αθώα παιδιά και μετά μεγαλώνουμε και γινόμαστε όλο και λιγότερο αθώοι. Κάθε ιστορία στη Αγία Γραφή καταλήγει στο ότι ο Θεός μας δίνει την επιλογή και ότι οι λάθος επιλογές μας κοστίζουν σημαντικά ενώ οι σωστές το αντίθετο. Ο Νόε ήταν καλός άνθρωπος, μιλούσε για όλα τα αμαρτήματα του κόσμου, έτσι ο Θεός άκουσε τον Νόε και του είπε να πει σε όλους όσους θα ακούσουν να μπουν στην Κιβωτό για να σωθούν. (Ελάτε στο Θεό και θα σωθείτε) Ξέρουμε όλοι πως κατέληξε αυτό, και για τους περισσότερους οι λάθος επιλογές θα τους δώσουν τον αιώνιο θάνατο.

Posted on Thursday, March 03, 2022
2)
2)

Τώρα ερχόμαστε στις δικές μας ζωές και αυτό που αποκαλούμε σύγχρονο κόσμο. Ο Θεός μας επιτρέπει να έχουμε ελεύθερη βούληση και να κάνουμε τις επιλογές μας, τις ίδιες επιλογές που είναι γραμμένες στην Βίβλο. Από την άλλη μεριά, ζούμε σε έναν κόσμο όπου η ελεύθερη βούλησή είναι ελεγχόμενη. Ο Θεός μας επιτρέπει να κάνουμε ελεύθερα τις επιλογές μας είτε είναι καλές, κακές ή τίποτα από τα δύο. Τόσο πολύ μας σέβεται ο Θεός και έχει πίστη σε εμάς! Το κακό σε αυτό τον πλανήτη δεν έχει πίστη και μας ελέγχει με κάθε τρόπο και όλο και χειροτερεύει. Ωστόσο, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει μία ρήξη, αυτοί που είναι με τον Θεό νιώθουν και ξέρουν ότι υπάρχει κάτι στραβό στον κόσμο, και αυτοί που συνεχίζουν ανέμελα τη ζωή τους κάνοντας αυτά που τους λένε να κάνουν ώστε να ζήσουν μια κανονική ζωή, είναι αυτοί που ζουν κυρίως χωρίς τον Θεό ή έχουν ασταθή πίστη. Οι κακοί χρησιμοποιούν μαγεία για να μας ελέγχουν, κάνουν πολύ κακά πράγματα χωρίς να τιμωρούνται μόνο επειδή τους δίνουμε εμείς την άδεια. Πώς παίρνουν την άδεια; Απλά δίχνοντας μας τι θα κάνουν πριν το κάνουν και εφόσον εμείς δεν αντιδρούμε, ουσιαστικά τους δίνουμε την άδεια να το πραγματοποιήσουν. Drones σκοτώνουν γυναίκες και παιδιά; Πώς ξέφυγαν με αυτό; Γιατί περισσότεροι άνθρωποι έδωσαν άδεια στις κυβερνήσεις τους. 'Τρομερά πράγματα συμβαίνουν σε κάποια χώρα της Μέσης Ανατολής, στους κατοίκους της χώρας αυτής, οπότε πρέπει να ρίξουμε βόμβες σε όλη τη χώρα για να τους σώσουμε και να εξαπλώσουμε τη δημοκρατία'. Πόσες φορές έχετε ακούσει αυτή την ηλίθια δικαιολογία; Μπορεί να είστε ο πιο καλός άνθρωπος στον πλανήτη αλλά αν μένετε άπραγοι ενάντια στο κακό το κακό μεγαλώνει και συνεχίζει. Μην με παρεξηγείτε, είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την άδεια που τους έχουμε δώσει καθώς και για τα κακά που κάνουμε και σκεφτόμαστε εμείς σε όλη μας τη ζωή, έτσι υπάρχει και το πιο εκπληκτικό δώρο του Θεού, ο Ιησούς Χριστός ο σωτήρας μας. Έχει πάρει όλες τις αμαρτίες μας πάνω του και έζησε τον πόνο που έπρεπε να ζήσουμε όλοι εμείς, πλήρωσε για τις αμαρτίες μας ώστε να μας αποδεχτεί ο Θεός. Και ποια είναι η επιλογή που μας δίνεται; Να πιστέψουμε στον Ιησού Χριστό, να πιστέψουμε ότι είναι ο σωτήρας μας και ο κύριός μας και αυτό είναι δωρεάν, αλλά και πάλι οι άνθρωποι θα μπουν στην κόλαση, θα παραμείνουν κολλημένοι στη δύστυχη ζωή τους.
Οι Χριστιανοί που πιστεύουν με όλη την καρδιά και την ψυχή τους στον Ιησού δεν θα χρειαστεί να πάρουν την τελευταία απόφαση, γιατί ξέρουν ότι για να ζουν για πάντα πρέπει πρώτα να πεθάνουν εδώ σε αυτό τον κόσμο και ως πραγματικοί Χριστιανοί έχουμε όλη πάρει αυτή την απόφαση και δεν την φοβόμαστε.

Posted on Thursday, March 03, 2022
3) ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
3) ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Εφέσιοι: 6:12-Βίβλος του Βασιλιά Ιακώβου
Γιατί δεν παλεύουμε ενάντια σε σάρκα και αίμα, αλλά ενάντια σε πριγκιπάτα, ενάντια σε δυνάμεις, ενάντια στους άρχοντες του σκότους αυτού του κόσμου, ενάντια στην πνευματική κακία σε ψηλά μέρη.

Μαγεία; Ναι, σίγουρα η μαγεία είναι σε πλήρη ισχύ, μπορεί να μην πιστεύετε ότι είναι αληθινή αλλά αυτοί στην εξουσία σίγουρα το πιστεύουν. Για να λειτουργήσει η μαγεία (για να τα καταφέρει κανείς) πρέπει να πάρετε άδεια από τα πλήθη. Μερικά παραδείγματα αυτού είναι ότι όλες οι ταινίες/καρτούν και η τέχνη pop φαίνεται ότι προέβλεψαν την τρομοκρατική επίθεση στις 11/09/2001 στους δίδυμους πύργους. Κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ακόμα και το Η.Β. έχει κάνει προειδοποιήσεις για την τελευταία επίθεση στην ελευθερία μας και τα δικαιώματα που μας έχει δώσει ο Θεός και τη χρήση μαγείας. Η λεγόμενη πανδημία Covid19 είχε προβλεφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο. Εδώ είναι μερικά σημεία που θα το αποδείξουν:

Posted on Thursday, March 03, 2022
Olympic Rings
4)

1) Ο Βρετανικός στρατός ήταν στις ταράτσες του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των αγώνων οπλισμένος με βαρύ πυροβολικό, κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει όταν υπάρχει ειρήνη. Εμείς τους δώσαμε άδεια.

2) Οι μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν δύο φαλλικά πλάσματα με ένα μάτι που λέγονταν Wenlock και Mandeville που τους άρεσε να ανεμίζουν την σημαία της LGBT κοινότητας!!! Και τους δώσαμε άδεια.

3) Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 προέβλεψε τον ιό Covid19. Και τους δώσαμε την άδεια γι'αυτό.

Posted on Thursday, March 03, 2022
5)

Παρακαλώ σημειώστε ότι αν κάνετε μία αναζήτηση εικόνων για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, θα δείτε τον ιό να δημιουργείται με τη χρήση πυροτεχνημάτων, θα δείτε ότι ο θάνατος είναι μια τεράστια μαριονέτα που περνάει από τα νοσοκομεία, θα δείτε νοσοκόμους και γιατρούς και παιδιά στα κρεβάτια αυτών των νοσοκομείων. Το σημαντικό εδώ είναι ότι ο θάνατος ως μαριονέτα, ελέγχει όσους πεθαίνουν αλλά και όσους ζουν. Επίσης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων θα δείτε τη Μαίρη Πόπινς και πολλές από αυτές τις μάγισσες να πετάνε με τις ομπρέλες τους!
Θυμάμαι να σοκάρομαι από τις προφανείς αναπαραστάσεις του Σατανά σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. Σοκαρίστηκα επίσης όταν είδα βαριά πυροβολικά στους δρόμους του Λονδίνου, πάντα για καλό βέβαια, τρομοκρατία! Τώρα διαβάζουμε ότι ο στρατός είναι στους δρόμους και ελέγχει για τον Covid! Γιατί εμείς τους δώσαμε άδεια και τότε και τώρα!
Τα καλά νέα είναι ότι οι άνθρωποι σοκαρίστηκαν με την τελετή έναρξης εκείνων των αγώνων και όταν ήρθε ο ιός λίγα χρόνια μετά, ο κόσμος συνέδεσε τα δύο και κατάλαβε τι συμβαίνει, παρόλο που τα μέσα είπαν ότι αυτό είναι λάθος! Αυτό με κάνει πάντα να γελάω, σίγουρα θα το παραδεχτούν! Είναι ένα καλό σημάδι, δεν υπολόγισαν πόσος κόσμος θα το έβλεπε, τώρα πρέπει να προσπαθήσουν να το διορθώσουν αλλά τα μέσα αναπαράγουν αυτά που τους λένε οι αφέντες τους!

Posted on Wednesday, March 23, 2022
6) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
6) ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Είμαστε όλοι φτιαγμένοι κατ' εικόνα Θεού, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές δηλώσεις της Βίβλου, μας λέει όχι μόνο πόσο πολύ μας αγαπά ο Θεός αλλά και πόσο πολύ σέβεται τις αποφάσεις μας. Έχουμε την ελευθερία που μας δίνει ο Θεός να αποφασίζουμε τι θέλουμε να κάνουμε, τι δεχόμαστε. Πρέπει πραγματικά να καταλάβετε πόσο σημαντικοί είμαστε για τον Πατέρα, έδωσε τον μονογενή του γιο για εμάς, οι άγγελοι στον ουρανό δεν έχουν την ελευθερία επιλογής, λέγεται ότι εμείς που σωζόμαστε όταν πάμε στον ουρανό οι άγγελοι θα υποκλίνονται μπροστά μας.
Το πιο εκπληκτικό πράγμα είναι ότι ακόμη και ο Σατανάς και οι Άγγελοί του πρέπει να έχουν την άδειά μας να κάνουν ό,τι κάνουν σε εμάς. Χωρίς την άδειά μας είναι ανίσχυροι, η μαγεία τους δεν λειτουργεί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε, ο Θεός σας αγαπά τόσο πολύ, σας θέλει μαζί του στον παράδεισο, θα σας δώσει υπό προϋποθέσεις ένα στέμμα, έτσι θα κυβερνήσετε μαζί με τον Ιησού τον Κύριο και Βασιλιά μας. Ο Θεός μας έδωσε την ελευθερία της επιλογής, ώστε να έχουμε τον έλεγχο του πεπρωμένου μας, να συνταχθούμε με τον Κύριό μας ή να πάμε με τους πεσόντες αγγέλους στο θάνατο! Ο Θεός μας προειδοποίησε επίσης να μην φοβόμαστε το κακό, το να φοβόμαστε το κακό σημαίνει να του δίνουμε την άδεια να κάνει αυτό που επιθυμεί σε εσάς. Είναι καιρός να σταματήσουμε να φοβόμαστε το κακό, την τρομοκρατία, τους ιούς και όλα τα υπόλοιπα που χρησιμοποιούνται από τους πεσόντες για να μας ελέγχουν. Ο μόνος μου φόβος στη ζωή μου είναι ότι απογοητεύω τον Θεό! Ο φόβος μου για τον Θεό ή η απώλεια του Θεού με κρατά στο στενό μονοπάτι προς το μεγαλύτερο έπαθλο της αιώνιας ζωής με τον Κύριό μας Ιησού Χριστό.

Posted on Thursday, March 03, 2022
7) Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
7) Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Πώς λοιπόν παλεύουμε ενάντια στη μαγεία, ο αγώνας μας πρέπει να ξεκινήσει από τις δικές μας καρδιές και ψυχές. Θυμηθείτε ότι αυτός είναι ένας πνευματικός αγώνας και ότι η μάχη πρέπει να ξεκινήσει από μέσα. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ρίξουμε μια ματιά στη ζωή μας, τις αμαρτίες μας! Πρέπει να κάνουμε έναν εσωτερικό καθαρισμό της καρδιάς και του μυαλού μας. Πρέπει να καταλάβουμε τον πόνο που πέρασε ο Θεός για εμάς, για να μην υποφέρουμε. Ο Θεός ήρθε σε μας ως άνθρωπος και υπέφερε την αναξιοπρέπεια και τον πόνο για όλους μας. Μόλις καταλάβουμε αυτόν τον πόνο και τον ζήσουμε μέσα από τα μάτια της ψυχής μας και νιώσουμε στην καρδιά μας τον πόνο που πέρασε ο Κύριός μας για εμάς, τότε θα έχουμε αληθινά την πανοπλία του Θεού πάνω μας. Η θυσία του Κυρίου επάνω στον σταυρό ήταν τεράστια αλλά έστω και εάν ένας άνθρωπος σώθηκε τότε η θυσία άξιζε πραγματικά τον κόπο. Ο Θεός δεν θέλει να υποφέρει κανένας άντρας ή γυναίκα, θέλει όλοι να ζήσουν μια αιώνια ζωή στον ουρανό, φανταστείτε το δώρο που μπορείτε να δώσετε στον Ιησού Χριστό, έχετε την δυνατότητα να βρεθείτε μπροστά του και να του πείτε εσείς οι ίδιοι ότι η θυσία του δεν ήταν μάταιη! Πόσο χαρούμενος θα ήταν να το ακούσει αυτό από εσάς. Μας περιμένει και ετοιμάζει τα αρχοντικά μας, είναι καιρός να προετοιμαστούμε για τη μετακόμισή μας στα νέα μας σπίτια, να αγαπάμε τον Θεό, να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και να ζητάμε συγχώρεση από τον Ιησού Χριστό, αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε όχι μόνο για τον Πρίγκιπα της ειρήνης αλλά για τον εαυτό μας. Προσεύχομαι ότι η ανάγνωση αυτού του σύντομου άρθρου θα σας βοηθήσει να μπείτε σε αυτό το στενό μονοπάτι, αν το κάνετε, δεν θα φοβηθείτε ποτέ ξανά!

Αμήν, αμήν, αμήν!

Posted on Thursday, March 03, 2022
Ενημέρωση 23 Μαρτίου 2022
Monday, March 07, 2022

Στέφος

Αρθρα της ίδιας φύσης:

Ο απόλυτος έλεγχος των ανθρώπων με δική μας συναίνεση

EkklisiaNeaSilata.com
Copyright 2021-2024